Той е футболист, свикнал е да получава аплодисменти, да чува

...
Той е футболист, свикнал е да получава аплодисменти, да чува
Коментари Харесай

Футболистът, който дава сили на голямата героиня

Той е футболист, привикнал е да получава овации, да чува по какъв начин публиката скандира името му.

Тя е медицински служащ. Съседите нормално я поздравяват със " Здравей! " и отминават.

В обстановка на пандемия обаче функциите се обръщат!

Той е Тоби Алдервейрелд - футболист на " Тотнъм ", който сега се чуди по какъв начин да разнообразява времето, в което не тренира, защото мачове в Англия няма да се играят, до момента в който не стане " безвредно и подходящо ".

Тя е Тайла Портър. 22-годишното момиче учи медицина и работи в болница, където днешната обстановка я принуждава да се бори с ковид (Регистрираните инфектирани във Англия са над 81 000, а смъртните случаи - над 4000).
Вижте тази обява в Instagram.
#TaylaPorter paramédico de 22 años, que reside en Basingstoke, Reino Unido, salió de su casa para ir a realizar labores en el centro de salud donde trabaja fue ovacionada por sus vecinos como reconocimiento a su trabajo.. #Florida #Miami #Orlando #Tampa #Jacksonville #BocaRaton #FortLauderdale #MelbourneFlorida #Daytona #Kissimme #HuntersCreek #Doral #Hialeah #Memes #Frases #Publicidad #EmpleosFlorida #RestaurantFlorida #RealEstateMiami #RealEstateOrlando #RealEstateTampa #Venezuela #PuertoRico

Публикация, споделена от Florida Viva (@floridaviva) на Мар 28, 2020 в 5:38 PDT

Преди дни Тайла получи като самопризнание аплодисментите на цялата улица, на която живее. Клипът беше качен в обществените мрежи и по този метод стигна и до Алдервейрелд.

И до момента в който скучае вкъщи, футболистът реши да намери основната героиня. А тя се оказа фенка на... " Тотнъм ". С татко ѝ постоянно вървят на стадиона, а, когато няма опция да гледа онлайн, мачовете се записват!
Вижте тази обява в Instagram.
A special moment to connect with Tayla, one of the many #NHS heroes and a true Spurs fan Thanks to @sportbible for getting us in touch!

Публикация, споделена от Toby Alderweireld (@tobyalderweireld) на Апр 3, 2020 в 11:20 PDT

С помощта на околните на Тайла, Тоби съумя да се свърже с нея и да си поговорят, а в края и да ѝ благодари сърдечно - на нея и всичките ѝ сътрудници в лечебните заведения, които поставят старания да запазят човешките животи по време на пандемия.

" Вие сте герои, които не получават признанието, което заслужават. Във футбола е друго - печелим титли и това е самопризнание. Вие обаче ходите на работа и вършиме толкоз доста неща за хората, а не получавате заслуженото. Вие би трябвало да доста да се гордеете със себе си и с работата, която вършите ", сподели Алдервейрелд.

Футболистът също по този начин даде обещание да ѝ изпрати своя тениска с подпис и ѝ пожела прелестен ден!

А Тайла? За нея това беше - " Най-хубавото нещо в живота "!

Всъщност тя самата е упражнявала спортна гимнастика и даже има доста оценки.

" Вслушайте се в препоръките! Останете си на безвредно място - вкъщи! ", посъветва Тайла, която сигурно чака нещата още веднъж да се възстановяват, с цел да може да се върне на трибуните и да поддържа Тоби и обичания си " Тотнъм ".

bTV приканва: останете си у дома!
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 503 18 17 34 Света 1141425 24782 61205 238498 Заразени* Нови Починали България 503 18 17 Света 1141425 24782 61205
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР