Той е доктор, летец, адвокат, затворник, биолог, учител, капитан и

...
Той е доктор, летец, адвокат, затворник, биолог, учител, капитан и
Коментари Харесай

Секс в космоса: Джони Синс търси помощ от Илон Мъск - Топ новини

Той е лекар, авиатор, юрист, пандизчия, биолог, преподавател, капитан и всичко, което си пожелаете. Джони Синс може да отпушва тръби, само че може и да бъде космонавт. Последното е негова детска фантазия, която желае да реализира към момента, написа каналът Vbox7, представен от Novini.bg.

Синеокият мачо описа в ново изявление, че желае точно той да е първият човек, който е правил секс в космоса. С две думи – Джони желае да изстреля личната си ракета, само че благодарение на Илон Мъск. „ Би било доста готино. Бих желал да бъда първия порно артист в космоса “, споделя той. 

Джони желае да да се качи на комерсиален полет, проведен точно от основателя на Tesla и SpaceX. През 2015 година Джони е бил най-близо до сбъдване на фантазията си, когато от PornHub провеждат огромна акция, която да финансира пътешестване в космоса. „ Мисля, че и Илон би взел участие в това, а и ще бъде неповторима реклама за SpaceX. Трябва обаче да се случи в близкото бъдеще, тъй като и аз прогресирам в годинките “, споделя още Синс.
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР