Той е Динко Вълев от Ямбол, известен на българите като

...
Той е Динко Вълев от Ямбол, известен на българите като
Коментари Харесай

Динко Вълев хвърли голяма бомба пред "Шоу": Джино се закани да ми прати хора да ме трепят, но аз не съм проститутка като него!

Той е Динко Вълев от Ямбол, прочут на българите като Ловеца на бежанци. Макар да се бе зарекъл, че за нищо на света не би взел участие в „ Биг брат “, взе интензивно присъединяване в последния сезон. Неговата изява ще се помни дълго, защото той целеустремено търсеше вниманието на камерите. Не единствено, че съумя да стигне до край, само че се подреди и в победоносната тройка. Най-шокиращо се оказа признанието му за Джино, който бил откраднал 100 хиляди $ от някогашната си брачна половинка. Освен това Динко твърди, че й е посягал редовно. Това го знаел персонално от нея – Дейна Бианкалана, с която той също е имал съкровен контакт след раздялата й с Джино. В народен ефир тя отхвърли изказванията на Динко и го изкара измамник. Появиха се обаче много хора, които упрекват Джино в машинация и май думите на Вълев добиват смисъл и стъпват на сериозна почва. Ето какво показа пъргавият ямболия за читателите на вестник „ ШОУ “. - Динко, някои от съквартирантите те дефинираха като типичния Бай Ганьо. Като подобен ли се чувстваш, или като воин?
- Тези, които ме нарекоха по този начин, на кое място приключиха?! Не чаках, че ще стигна дотук и ще бъда на трето място! Очарован съм. Бях себе си, не играех функции и по тази причина си мислех, че хората ще ме изгонят първи.

- Опита се да изобличиш Джино, само че наподобява той си е опекъл нещата. Въпреки това сякаш доста хора повярваха в твоите твърдения…
- Стоя си зад думите и това, което споделих, е тъкмо по този начин. Ще се обадят и други хора, които не са фантоми, ще се покажат пред камерите и ще дават документи. Аз не неистина.
Дейна се отметна от думите си, тъй като е италианка и фамилията й е доста строго. Имала си е огромни проблеми поради парите, които е дала на Джино.
С нея се чухме, преди да вляза в „ Биг брат “, пожела ми триумф. След тази грозна обстановка нямам желание да й звъня, нито пък желая тя да ми се обажда.


Отчаян опит да звънне на някогашната жена на Джино

- А Джино в действителност ли ти е звънял и е отправял закани към теб?
- Да, заплаши ме, че ще ми прати хора да ме трепят. Аз съм отсреща, единствено да каже по кое време ще дойдат. Имам сърце, не съм мъжка продажница като него.

- Любопитно ми е дали ревизира какъв брой костват очилата на Луна, които счупи и какъв брой от хонорара ще ти бъде удържан за тях?
- Шест лв. костват, брат! Ще ми удържат 60 лв. от хонорара за покриване на вредите. (смее се)

- С Луна си имахте някаква заигравка, а някои го оприличиха на влюбване…
- К‘ва заигравка с това дърто чукало, апелирам те, човек! Е, ставате смешни! Луди ли сте, какво влюбване в това дърто чукало. Тъй кат ме гледаш, ще потегли ли с Луна да се занимавам?! Аз имам невероятна другарка, ти ми приказваш, че ще се занимавам с Луна…

- Наистина ли си нахлул в банята, до момента в който е била чисто гола?
- Луд ли си, бе! Никога не съм я виждал гола и нямам желание да я виждам. Ще се уплаша, в случай че я видя по този начин.

- Многократно си разказвал история за срещата си с президента Радев, който ти е споделил, че в никакъв случай не е очаквал да оглави страната. Самият ти имаш ли упоритости да станеш политик и какво ще е първото нещо, което ще направиш с дадената власт?
- Никога човек не би трябвало да споделя в никакъв случай, само че на този стадий нямам желание да се занимавам с политика.

- Смяташ ли, че на моменти проявяваш нарцисизъм? Винаги ли поставяш себе си пред всички останали?
- Аз в случай че демонстрирам нарцисизъм няма да влизам в пламнал рейс да изваждам хората и да жертвам живота си. Нямаше да скачам в река и да изваждам съвсем удавено момче!


Луна изнасяше концерти на Динко

- Преди известно време гръмна скандал, че си пребил някогашната си другарка. Какво се случи?
- Питай ме различен въпрос. Въобще няма да давам отговор на такива въпроси.

- Агресивен ли си и пред кого си показвал тази своя страна?
- В секса съм доста нападателен. Само тогава, брат!

- Какво си постигнал в живота си досега и кои върхове искаш още да покориш?
- Искам да съм млад, какъвто съм сега. Това, което имам, ми е задоволително. На моите години малко хора са го постигнали сами.
Вадил хора от пламнал рейс Ямболията, за който писаха редица международни медии (ВВС го назова даже българския герой), през 2016 година влезе в пламнал рейс, с цел да избави хората вътре. Припомняме, че през май 2016 година рейс с учители се сблъска с румънски ТИР на пътя Сливен-Ямбол. При злополуката пострадаха 15 души – двамата водачи и 13 пасажери. Преподавателите се прибирали от тържество по случай 24 май.
Вълев споделя, че е имало суматоха и че самият той се е паникьосал. „ Но си споделих, че ще ги изваждам един по един. Хората пищяха, крещяха. И други коли стопираха, само че единствено гледат. Казват: „ Пази се, ще гръмне “. Викам: „ Ама какво ще гръмне, цялостно е с хора вътре “ и започнахме да ги вадим един по един “, споделя за случая Ловеца на бежанци.
Спасява момче от удавяне Геройствата на Динко нямат край. През 2016 година, точно на Илинден, когато има вярване, че морето и реките взимат най-вече жертви като курбан, той избавил 17-годишен юноша, рискувайки живота си. За случая той споделя непретенциозно: „ Всеки мъжага би го направил “.
Бащата на момчето тогава описа, че със сина му отишли за риба на река Тунджа. Около 20,30 часа вечерта момчето се подхлъзнало и паднало. Бащата позвънил на тел. 112, само че изначало не му вдигнали. Веднага по-късно той се обадил на Динко, когато познава и за който понякога работи. Вълев дошъл и се хвърлил във водите на Тунджа, спасявайки младежа. След като се уверил, че синът е добре, бащата схванал, че Динко го няма. „ Реката ме завлече 150 метра надолу, избавиха ме пристигналите пожарникари. Някои риболовци гледаха и взеха никакво отношение “, спомня си ямболията.

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР