Той е чаровен, забавен, има стил, но дали е подходящ

...
Той е чаровен, забавен, има стил, но дали е подходящ
Коментари Харесай

Пет мъжки качества, които издават дали той е подходящ за вас

Той е обаятелен, занимателен, има жанр, само че дали е подобаващ за сериозна връзка? Взаимоотношенията сред мъжете и дамите не стопират да се развиват, да се трансформират. Търсейки човек, с който да създадем постоянна любовна връзка, прекосяваме през разочарованието наречено „ наличен секс “ и нищо повече или очарованието на някого толкоз ни замайва, че не виждаме предупредителните знаци, че той не е подобаващ.
Как да разберем за малко време дали той е верният избор? Има някои преобладаващи личностни черти и позитивни характерности, които подсказват за това. Вижте кои са.

Зрялост
Как може доста бързо да определите дали един мъж е зрял? Просто го наблюдавайте по какъв начин реагира в избрани обстановки, по какъв начин се отнася към хората край себе си и изключително обслужващ личен състав. Вечерята ви се бави, келнерът е объркал нещо в поръчката? Дори видимо възпитаното държание не би могло да прикрие дългогодишните неприятни привички на държание.

Целеустременост
Според някои специалисти, за един мъж може да се разбере доста по неговите цели, фантазии. Ако той непрекъснато търси метод да се развива, целенасочен е, тогава доста по-вероятно е да се усеща задоволен, само че и да бъде добър за сътрудник.

Дружелюбен ли е
Някои мъже се вземат решение на по-сериозна стъпка или пък не, водейки се по своите другари. Може да научите доста за качествата на един мъж, от това какви са неговите близки другари. Зрели ли са приятелите му? Споделят ли вашите полезности? Той поддържали другарства през годините?

Достъпност
Повечето представители на мощния пол са прочувствено недостъпни. Причините за това могат да бъдат доста. Неизлекувана предходна връзка, в случай че не търси съществени взаимоотношения, в случай че е прекомерно фокусиран върху работата, приятелите, заниманието... Ако индивидът до вас демонстрира признаци на недостижимост, значимо е да уточните за какво това е по този начин и да помислите дали има смисъл да бъдете във връзка, която не дава отговор на вашите страсти.

Честен ли е
Няма по какъв начин да изградите постоянна връзка, в случай че в връзките ви още от самото им възникване липсва почтеност и неприкритост. Малките неистини не са безобидни, тъй като във времето зад тях ще стартират да се крият огромните. Ето за какво е значимо при първия мотив за подозрение да споделите, че държите той да е почтен с вас.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР