Той е бил нает от един от участниците в организираната

...
Той е бил нает от един от участниците в организираната
Коментари Харесай

Ето Го Нарко Имането На Ланеца В Тузарския Столичен Квартал Манастирски Ливади!

Той е бил нает от един от участниците в проведената незаконна група на Радмил Ранов - Радо Ланеца, която бе разрушена при спецоперация на 7 и 8 август.

Наемателят на гаража с дрогата също се търси. За него е издадена Европейска заповед за арест. Намерените опиати са от друг тип - амфетамини, хероин, кокаин и екстази. Открити са също автоматизирани огнестрелни оръжия, както и документи, свързани с незаконната активност на групата.

Според първичните данни, гаражът е бил употребен като склад за опиати и място за разфасоване, а огромна част от дрогата е доставена " на едро " в разнообразни опаковки, чували, сакове.

Иззети са: марихуана, разпределена в 110 пакета с друго тегло, два чувала и пет сака; 70 000 броя таблетки екстази, разпределени в седем пакета, два 3-литрови буркана с амфетамини на таблетки, течен амфетамин, както и 114 пакета амфетамини с друго тегло; хероин; 100 спейсбека (самозалепващи пликчета) с кокаин; два автомата " Калашников " и един " Скорпион " ; седем електронни везни; вакуумираща машина; защитно облекло (гащеризони, маски, ръкавици); четири бележника с " черното " счетоводство на групата. Количеството и цената на откритите опиати към момента се откриват.

Действията по следствието на групата не престават. До момента са повдигнати обвинявания за присъединяване в нея на 33-ма души, част от които се търсят и за тях са издадени Европейски заповеди за арест.

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов дефинира разкриването на " склада " като доста сериозен триумф, защото разкритото количество опиати е доста огромно - към 100 кг.

За оръжието също ще бъде назначена експертиза, с цел да се откри дали не са употребявани за други закононарушения, добави Иванов.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР