Той е бил локализиран на 44 км в морето върху

...
Той е бил локализиран на 44 км в морето върху
Коментари Харесай

Руски Изтребители Се Сблъскаха Във Въздуха!

Той е бил локализиран на 44 км в морето върху надуваема платформа, заяви ТАСС.

Министерството на защитата на Руската федерация удостовери спасяването на втория водач на падналия изтребител-бомбардировач. Съгласно публикуваната информация, положението му е " задоволително ".

Су-34 са многофункционални изстебители-бомбардировачи, могат да нападат въздушни, наземни и морски цели, екипажите им се състоят от двама индивида.

Продължава избавителната интервенция, в която са задействани шест кораба и плавателни съдове на Тихоокеанския флот, хеликоптери и аероплан Ту-142. Работата им е усложнена от мощен вятър и неспокойствие на морето до четири бала.

Руските Военновъздушни сили прецизираха, че изтребителите не са носили ракети. По предварителни данни произшествието било породено от пилотска неточност.

Досега бяха известни единствено два случая с изтребители от този вид. На 4 юни 2015 година при кацане на летище Бутурлиновка (Воронеж) Су-34 излезе от пистата и се прекатурна. На 31 юли 2018 година сходна обстановка се е случи на територията на Хабаровск. И в двата случая повода е неуспехът на спирачната парашутна система, напомня ТАСС.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР