Той дори е сложил върху лъскавата златиста табела с името

...
Той дори е сложил върху лъскавата златиста табела с името
Коментари Харесай

Отстраниха Жаблянов! Вижте Какво Се Случи Моментално С Кабинета Му, Снимка!

Той даже е поставил върху лъскавата златиста табела с името на Жаблянов хартиена такава с надпис „ Славчо Велков – депутат ”.



Велков изясни, че ще употребява кабинета краткотрайно, тъй като му се налагало около проблема с желаната оставка на шефа на здравната каса проф. Камен Плочев. Депутатът от „ Българска социалистическа партия за България ” напомни, че предходната седмица е разговарял персонално с министъра на опазването на здравето Кирил Ананиев 40 минути.

Тези дни щял да води други диалози с лица от администрацията. Не било редно да употребява общата стая на парламентарната група. Затова се схванал с Валери Жаблянов да му употребява кабинета. Разжалваният Жаблянов даже му предал ключовете.

По принцип всички 240 депутати имат персонални кабинети, само че те се намират в помощната постройка на Народното събрание – някогашния „ Партиен дом ” до Министерския съвет. Основната постройка, където се организират пленарните съвещания, е доста по-малка. Там персонални кабинети имат единствено ръководителят на Народното събрание и неговите заместници.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР