Той допълни: Оттам нататък може да си караш дрогиран. Оттам

...
Той допълни: Оттам нататък може да си караш дрогиран. Оттам
Коментари Харесай

Гешев ”откри Америка”: Наркотици заливат улиците frognews.bg

Той добави: Оттам нататък може да си караш дрогиран. Оттам нататък никой не е в сигурност. Какво вършим? Правим си някаква агитация по медиите: " Гешев е неприятен, прокуратурата е неприятна, а ние сме ужасно положителни ".

 

Иван Гешев сподели, че институциите би трябвало да си спомагат в битката против престъпността, а не да се упрекват:  " Независимо кой е отпред на избрани държавни институции, институциите би трябвало да си взаимодействат. Те би трябвало да работят, тъй като са определени, тъй като страната им заплаща заплати и за мен е обидно някой да каже: " Аз няма да работя с този, тъй като този е отпред на избрана държавна институция. Ами, подай си оставката. За какво взимаш заплата отпред на тази държавна институция? Ти взимаш заплата, с цел да работиш за българските жители, в битката с престъпността ".

 

И още: " Някой би трябвало да седне и да реши действителните проблеми, а не да се занимава с по този начин наречената - аз 30 години го чувам, измислената правосъдна промяна. Това се счита да закриеш, да махнеш някой и да си сложиш личен човек. Ето, това е правосъдната промяна в България. " Или да обслужиш някой олигарх, както се оказва, с някои промени, които няма да изтъквам ", разяснява ръководителят на държавното обвиняване.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР