Той даде прогноза какво ще се случи след изборите. Може

...
Той даде прогноза какво ще се случи след изборите. Може
Коментари Харесай

Миков с прогноза: Първият на изборите пак няма да направи правителство

Той даде прогноза какво ще се случи след изборите. „ Може би ще има обединяване в дясно “, добави Миков пред Нова телевизия.

„ За мен е ясно кой ще е първи, кой втори. Но първият няма да има опция и гласове да направи държавно управление. Трябва да има младоженка с някакъв чеиз, счита той.

Големият проблем е с рецесията на доверие “, съобщи от своя страна някогашният екоминистър Емил Димитров – Ревизоро.

На него не му е прелестно, че Бойко Борисов е дал ход обратно. „ Когато хората са ти дали своят вот доверие и си първа политическа мощ не би трябвало да даваш мандата на различен “, безапелационен бе той.

Според някогашният енергиен министър Мирослав Севлиевски въпросът е какво ще бъде, а не към кого. „ Това, което се случваше дотук, не ме прави огромен оптимист. Старото няма да стане елементарно от стола “, сподели той. Според Миков казусът е, че все по-малко хора отиват да гласоподават. Попитан дали ще е проблем, в случай че Българска социалистическа партия и ГЕРБ се обединят, той сподели, че това ще подразни гласоподавателите.

Севлиевски съобщи, че би трябвало да се намерят тези линии, които ще ни обединят. „ Важно е какво отношение ще имат партиите към значими тематики и въпроси. Ако има разсъдък, ще има и доверие. Ако намерят рационални тематики, ще намерят и доверие “, сподели той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР