Той бил спрян за проверка от въпросния служител на реда

...
Той бил спрян за проверка от въпросния служител на реда
Коментари Харесай

Осъдиха пловдивчанин, нарекъл катаджия джендър“ във Фейсбук


Той бил спрян за инспекция от въпросния чиновник на реда на 19 ноември 2018 година, до момента в който карал колата си по Асеновградско шосе. Тъй като не бил присъединил фаровете си, униформеният му написал акт, като преди този момент се легитимирал.

Издаването на акта афектирало подсъдимия, който почнал да снима с телефона си служебния автомобил и да се заканва с думите " вие ще видите в този момент “. По-късно същия ден влезнал в мрежата " I see you KAT “ от профила си V. N. и разгласил сниманата от него фотография на патрулния автомобил, като направил следните мнения:

" Джендъри на колелото на Асеновградско. Единия е меко казано джендър, служителя на реда Т. Т., който се показва за служител на реда, но законите малко не ги знае, но... простено му е по тази причина, само че не и за това, че ме заплашваше… той дори е в групата, дано гледа сладура му със сладура, нека не се засичаме в кабинета ми… другояче мощно се надявам да се забележим в правосъдна зала с него, много безочлив и елементарен служител… “.

Още същият ден обявата била видяна от други служители на реда, които незабавно звъннали на униформения, с цел да му кажат. Той незабавно отворил Facebook, с цел да се увери самичък. След като прочел текста се почувствал мощно потиснат, наскърбен и омърсен. Колегите му също реагирали присмехулно, като почнали закачки и намеци.

Огорченият мъж подал тъжба в съда за клюка и по този начин почнало делото. Пред съда нарушителят отрекъл да е писал поста в интернет, както и профилът да е негов. Според магистратите, обаче, има доста доказателства, които сочат, че точно той е написал известието.

Затова наложили и солената санкция от 1800 лв.. Подсъдимият може да апелира пред окръжния съд.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР