Той бил от Силистра, а тя от Велико Търново. И

...
Той бил от Силистра, а тя от Велико Търново. И
Коментари Харесай

Натали Трифонова Удари По Масата И Постави Тежкия Ултиматум На Гаджето Си!

Той бил от Силистра, а тя от Велико Търново. И двамата обаче учили в столицата. Доан бил нов в класа им и вниманието на всички съученички било ориентирано към него. Една година откакто влезнал в класа на Трифонова, той й признал, че се е влюбил в нея от пръв взор. В седми клас Натали се преместила да учи в съветското учебно заведение, а Доан траял да учи в строителния колеж. Въпреки това й бил джентълмен на бала, а по-късно се разделили.

Доан движел фамилния строителен бизнес. Двамата редували интервали на събирания и раздели. „ Или не си приказваме и сме смъртно скарани, или доста се обичаме и сме дружно. Никога не сме били просто другари. И двамата сме огромни инати. Когато се разсърдим, моментът до сдобряването е сложен “, откровена е синоптичката. В сдобряването помагали общите им другари.

Семеен живот

От година и половина Доан и Натали живеели още веднъж дружно. Двамата дружно обаче били като куче и котка. Още от деца синоптичката и нейният обичан били доста ревностни. Въпреки честите им разправии, Натали считала, че любовта им е съдбовна. Синоптичката имала огромно кафяво родилно леке на ръката. Същият белег имал и Доан, само че на гърдите. Според синоптичката, това било още едно доказателство, че са основан и един за различен.

Натали признава, че в никакъв случай не е получавала предложение за брак, само че желае да се види в бяло. „ Никога не съм била сгодена. Смятам, че мъжът би трябвало да предприеме първата крачка, когато се почувства подготвен. Аз съм привърженичка на брака. Искам да се видя в бяла рокля. Днешното взаимно съжителстване на фамилни начала не е моето нещо. Щом двама души се обичат, какво пречи да се оженят? Не виждам причина това да не се случи. Искам да стана майка, само че не знам дали съм подготвена “, откровена е синоптичката.

Натали е от лекарско семейство и в началото мислела да тръгне по техния път. Като дребна тя прекарвала огромна част от времето в болничното заведение, където работела баба й. Синоптичката обаче се ужасила от изпита по анатомия и се отказала.

Когато била студентка в първи курс по бизнес информатика си търсела нова работа и инцидентно видяла, че се търси водеща на прогнозата за времето. Тогава ветеранът в метеорологията Минчо Празников бил претрупан със задачата да я образова.

Критични моменти

Синоптичката признава, че е имала два сериозни момента през живота си дотук. Първият бил преди 3-4 години, когато с майка й аварирали с мотор в Гърция. Натали толкоз се тормозила за родителката си, че спряла да се храни. Вторият сериозен миг бил през юни предходната година. Наложило се приятелят й Доан да съблюдава татко си като му стане донор на черен дроб, написа „ Уикенд “.

Двамата претърпяват доста тежка интервенция, която продължава близо 14 часа. Всичко минало добре. „ В такива моменти осъзнаваш за какъв брой незначителни неща се ядосваме в всекидневието си. Такива тествания идват, с цел да ни раздрусат и да ни отворят очите. Да ни кажат стой се, виж кое значимото, събери се и не се разпилявай за дреболии. Тогава разбрах, че съм късметлийка. Господ пази мен и хората, които обичам. И тези две чудеса са доказателство за това. Често благодаря на Бог, даже в моменти, в който не ми се е случило кой знае какво “, споделя Натали, предават от hotarena.net.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР