Той беше задържан снощи за 24 часа за хулиганство, тъй

...
Той беше задържан снощи за 24 часа за хулиганство, тъй
Коментари Харесай

МВР публикува видеото, в което журналистът Димитър Стоянов вади пистолет на улицата

Той беше арестуван нощес за 24 часа за безчинство, защото нападнал с хладно оръжие чиновник на Национална агенция за приходите в столичния квартал " Хаджи Димитър " към 18:30 вечерта.

" Във връзка с появили се спекулации, прецизираме че журналистът Димитър Стоянов е арестуван за 24 часа за безчинство и опасност с оръжие. Задържането е след получен сигнал в полицията от жител ", прецизираха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи тази заран. 

Самият Стоянов твърди в профила си във Facebook, че е бил атакуван в тил. Кадрите демонстрират, че той се отдалечава от индивида, с който се е получила конфликтната обстановка и в действителност е с тил към него, само че след това се обръща и вади револвера, като го насочва против незнайния мъж.

На видеото се вижда и жена, която се пробва да успокои афектирания Димитър Стоянов, а момент по-късно към тях се доближава трети мъж. Инцидентът обаче се развива на тротоара пред сграда- 

Според организация " Булфото " журналистът е бил арестуван за 24 часа в Пето районно полицейско ръководство, до момента в който се е намирал в " Пирогов ", с цел да получи здравно удостоверение, защото той твърди, че е бил атакуван и одран. 

Стоянов разгласява пост в обществената мрежа, в който разяснява, че е атакуван в тил в магазина, до момента в който пазари, и демонстрира фотография, на която се виждат следи от одрано по главата му.

" Дори и когато си пазаруваш добродушно, постоянно се намира някой дръвник, който да те нападне, тъй като пазаруваш от магазин, който той не харесва. Ако не се уплашиш, ще избяга и след това ще те нападне в тил, ще те издере като гневна жена и ще изясни по какъв начин ще те убие ", написа Димитър Стоянов.

Той позволява, че сцената може да е и провокация. " А ти даже нямаш концепция от къде ти е пристигнало. Още се чудя провокация ли е или глупак ", добавя журналистът в профила си във Facebook.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР