Той беше влюбен, та влюбен. Направо мреше за нея, а

...
Той беше влюбен, та влюбен. Направо мреше за нея, а
Коментари Харесай

Ама нали ревеше, че е много влюбен: Филип Буков скъса с приятелката си Ива и се хвана с... (СНИМКИ)

Той беше влюбен, та влюбен. Направо мреше за нея, а в случай че би трябвало и харакири бе подготвен да си направи за тая обич. Така разправяше месеци наред Филип Буков за приятелката си Ива, която е пет години по-малка от него и учи за публицист.

Буков се късаше да споделя по какъв начин му било мъчно да я приближи първоначално, какъв брой сериозна била тя и по какъв начин не му вярвала, поради славата. Но той се " скъсал ", но й потвърдил, че в действителност я обича и я желае в живота си до гроб. Е, оказа се, че не е баш до гроб, да са живи и здрави, а единствено до първите изкушения, само че... човещинка очевидно.

Новината на деня е точно това - раздялата сред Филип Буков и Ива, както и фактът, че на него му е през... задния джоб и си вее байрака на плажа, освен това дружно със скандалната Стефани Разсолков, с която бяха дружно в Сървайвър.

Причината за края на връзката му с Ива бил фактът, че момичето не понесло непрекъснатата отдаденост на Филип към славата, рекламите, пиара и прочие. Още след риалитито той се взе за звезда и стартира да се държи като такава, а на Ива това въобще не й допаднало.

" Филип доста се префантосва, за какъв се има в действителност?! Нищо. Ще осъзнае какво е изгубил, само че ще е късно. А до тогава да върви с пачите и да си мисли, че е популярен ", разясняват негови познати.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР