Той беше първата ми любов. Той беше истинската ми любов,

...
Той беше първата ми любов. Той беше истинската ми любов,
Коментари Харесай

Мъж и жена чакат цели 43 години, за да се оженят

" Той беше първата ми обич. Той беше същинската ми обич ", споделя Жана. Майка ѝ обаче е изрично срещу връзката ѝ със Стивън, тъй като той е негър. Двойката обаче се среща скрито в продължение на цели седем години.

Но откакто Жана приключва и си намира работа като здравна сестра, ѝ става все по-трудно да се вижда със Стивън, който тогава няма кола, а тя би трябвало да пътува дълго и да работи късни смени. Тя не крие, че постоянно е обичала майка си, само че несъгласието ѝ да е дружно със Стивън им пречи в връзките.

Младите са обсъждали да се женят, само че Жана се е страхувала да каже " да ", тъй като е щяла да загуби фамилията си. В следствие тя отхвърля предлагането за брак на Стивън, което е пагубен миг и за двамата. " Тогава съжалявах, съжалявах за метода, по който го направих, само че го направих ", споделя Жана.

Следващите четири десетилетия те прекарват без да си приказват и като водят напълно обособени животи. И това продължава по този начин да 2021 година, когато Жана е към този момент разведена пенсионерка, а майка ѝ не е жива. Тогава тя стартира да търси Стивън и в последна сметка го открива в старешки дом.

" Трябваше да знам: добре ли беше? Женен ли беше? Щеше ли да ми елементарни? ", споделя Жана. Тя споделя още, че сега, в който е влезнала в стаята в дома, той незабавно я е разпознал, споделил е името ѝ и е почнал да плаче.

" Знаех, че той към момента ме обича ", споделя Жана. На 8 август 2021 година Стивън се мести в дома на Жана в Орегон, Съединени американски щати и от този момент е там. " Тя е прелестна. Тя е моето сърце и душа. Искам постоянно да пребивавам с нея ", споделя той.

Няколко месеца по-късно я моли да се омъжи за него. И откакто 69-годишната Жана най-сетне споделя " да ", със 73-годишния Стивън са публично брачен партньор и брачна половинка от 15 октомври 2022 година, написа People.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР