Той бе сред петимата кандидати за наследници на Кадиев, които

...
Той бе сред петимата кандидати за наследници на Кадиев, които
Коментари Харесай

Наследникът на Сашо Кадиев в „Преди обед“ е ясен!

Той бе измежду петимата претенденти за наследници на Кадиев, които медията тества с Деси Стоянова напролет, когато титулярният водещ имаше гастроли из Европа. След това пък Кадиев отпътува на къса почивка с половинката си Ивелина Чоева във връзка рождения й ден. 

В седмицата, в която го нямаше на екран, като сътрудници на Стоянова се пробваха актьорите Иво Аръков, Кирил Недков, Петър Дочев, Антоан Петров и журналистът Антон Биров. Още тогава стана ясно, че най-позитивни зрителски реакции е събрал точно Недков.

 

33-годишният Кирил Недков е артист от Младежкия спектакъл в София. Тази пролет той получи влиятелната премия „ Аскеер ” за поддържаща мъжка роля в спектакъла „ Арт ” от Ясмина Реза на режисьора Владислав Стоименов. Въпреки положителното усещане, което постоянно е правел с присъединяване си в сериали, в никакъв случай не му е давана роля на дребния екран.

 

Ако стане водещ на „ Преди обед “, това безспорно ще даде мощен подтик на кариерата му, защото ще стане по-популярен за всеобщата аудитория. Не е ясно дали в случай че поеме ролята на водещ, ще съумее да съчетава и актьорството, защото задължението не е по никакъв начин лек.

Припомняме, че Кадиев точно по тази причина напуща предаването, откакто дълго време се жалваше, че поради телевизионния си ангажимент е загърбил актьорската си кариера и е отказал много апетитни функции.

 

Кадиев желал да има време за стойностни филми и представления, както и за годеницата си и щерка си Кати.

Макар Кирил към този момент да се обрисува като любимец за водещ на предаването, пробите не престават и договорът с него към момента не е подписан. Окончателното решение кой да седне в стола на Сашо Кадиев ще бъде взето чак в края на лятото. Дотогава ще се обмислят всевъзможни хрумвания и разновидности, в това число и за лица, които до момента не са експлоатирани на дребния екран.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР