Той бе избран от новия управителен съвет на браншовата организацияИвайло

...
Той бе избран от новия управителен съвет на браншовата организацияИвайло
Коментари Харесай

Ивайло Славов оглави аутсорсинг асоциацията

Той бе определен от новия директорски съвет на браншовата организация

Ивайло Славов има над 20 години професионален опит, насъбран както на управителни постове в световноизвестни интернационалните компании, по този начин и като бизнесмен

Ивайло Славов, съосновател на Bulpros, е новият ръководител на Българската аутсорсинг асоциация. Той бе определен от новия директорски съвет, гласуван на изключително общо заседание на организацията.

В борда наред със Славов остават досегашните членове Мая Миланова, общоприет управител на Cargotec, и Пламен Цеков, основен изпълнителен шеф на ScaleFocus. Нови членове са Стефан Бумов, основен действен шеф на HeleCloud и някогашен ръководител на БАА, и Илия Кръстев, основен изпълнителен шеф на A Data Pro.

Ивайло Славов има над 20 години професионален опит, насъбран както на управителни постове в световноизвестни интернационалните компании, по този начин и като бизнесмен. През 2010 година дружно със свои сътрудници той основава Bulpros и за към 8 години компанията се трансформира в една от най-бързо разрастващите се в софтуерния бранш.

„ Амбициите ми са да допринеса за превръщането на Българската аутсорсинг асоциация в гласа на аутсорсинг и софтуерния бранш в разговора с страната и с просветителната система. Виждам капацитет асоциацията да се трансформира в районен водач за промишлеността в Югоизточна Европа “, разяснява Славов, който е и член на борда на шефовете на Американската комерсиална камара в България.
още по тематиката
Петата годишна конференция на БАА ще се организира на 8 юни 2018 година край Варна под егидата на кмета на община Варна Иван Портних. Очакванията са тя да събере елита на аутсорсинг и високоотехнологичната промишленост в България.

За събитието идва световноизвестният откривател на цифровата промяна Тим Коул. Експерти от промишлеността ще дискутират развиването на бранша и вероятностите за развиване, включително тематики като цифрова визия за аутсорсинг промишлеността, нововъведения и аутсорсинг, добавена стойност или спестени разноски и др.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР