Той бе арестуван на 4 май 2015 година в София

...
Той бе арестуван на 4 май 2015 година в София
Коментари Харесай

Как Го Допуснаха! Наркобосът Венци Боксьора Преби Свидетел Срещу Него Пред Сградата На Спец Съда!

Той бе задържан на 4 май 2015 година в София при профилирана интервенция на Сектор “БОП ” – Столична дирекция на вътрешните работи под управлението и надзора на Специализираната прокуратура. Според доказателствата групата е работила най-малко от януари 2014 година В жилища и коли на арестуваните бяха открити разнообразни по тип и количества опиати – хашиш, марихуана, кокаин, хероин.

Малко откакто завърши съвещанието по дело 3548/2016г., водено против Дамянов и съпроцесниците му, участниците в съвещанието, в това число и потърпевшият очевидец Теодор Георгиев Томов, излязоха на двора на постройката.

“Ще те убия, в случай че отново дойдеш да свидетелстваш ”, изкрещя в този миг Венцислав Дамянов против Томов и стартира да го удря с юмруци в лицето, написа Пик. След като му нанесе 2-3 удара и до момента в който потърпевшия повика правосъдните охранители, с цел да се намесят, Дамянов към този момент беше избягал отвън рамките на Специализирания съд. На мястото незабавно дойдоха служители на реда, които се заеха с издирването на нападателя, оповестява Правен свят.

Подобен невиждан случай навежда за следващ път на извода, че сигурността в правосъдните здания, сходно на обстановката в местата за отнемане от независимост, е в сериозно положение.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР