Товарен кораб, плаващ под знамето на Панама, акостирал в пристанище

...
Товарен кораб, плаващ под знамето на Панама, акостирал в пристанище
Коментари Харесай

Панамски кораб потъна в пристанището на Токио

Товарен транспортен съд, плаващ под знамето на Панама, дебаркирал в пристанище в Токио Бей, потъна вследствие на тайфуна Хагибис , който удари Япония. Това заяви организация " Киодо ".

Отбелязва се, че сега девет от 12-те членове на екипажа се оповестяват за изчезнали. Японската брегова защита и локалните спешни служби търсят останалата част от екипажа.
 Осем са жертвите на тайфуна Обновена
Осем са жертвите на тайфуна " Хагибис "

17 се считат за изчезнали

Според последните данни минимум осем души са починали , 24 са били оповестени за изчезнали, а над 100 са ранени. Столичните летища Ханеда и Нарита възобновиха работата си, само че железопътната услуга, в това число влаковите линии до Токио, към момента е лимитирана. Местните управляващи дават обещание да възстановяват обстановката.

Най-трудната обстановка е в префектура Нагано, където разливът на река Шинано провокира наводняване на големи територи и. В момента локалните спешни служби, подпомагани от елементи на Силите за самозащита на страната, правят избавителни интервенции. Токио като цяло съумя да избегне съществени вреди от въздействието на стихиите, което беше лимитирано до счупени дървета и наводнения в региона на Сетагая, където река Тамагава се разля в навечерието. В момента обстановката там се върна към естественото.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР