Товарен автомобил удари отзад лека кола на Е-79 край Благоевград,

...
Товарен автомобил удари отзад лека кола на Е-79 край Благоевград,
Коментари Харесай

Товарен автомобил удари кола на Е-79 край Благоевград

Товарен автомобил удари откъм гърба лека кола на Е-79 край Благоевград, млада жена е с уплах, написа БГНЕС.

Сигналът за пътния случай е подаден в 15:20 ч. през днешния ден от кръговото преди Полигона, което е връзка с Автомагистрала " Струма ". Самосвалът има леки вреди по предната ризница, до момента в който тези по леката кола са доста по-тежки.

Момиче е транспортирано до МБАЛ Благоевград в положение на стрес от удара, придвижването е в едната лента, контролира се от " Пътна полиция ".

 Отново злополука със аероплан на „ Боинг “, 11 души са ранени (СНИМКИ и ВИДЕО) Светът 2 мин. Отново злополука със аероплан на „ Боинг “, 11 души са ранени (СНИМКИ и ВИДЕО)  Тежка злополука с микробус и бетоновоз в Турция Светът 2 мин. Тежка злополука с микробус и бетоновоз в Турция  Кмет и водачът му оцеляха по знамение в злополука край Пловдив (СНИМКИ) България 2 мин. Кмет и водачът му оцеляха по знамение в злополука край Пловдив (СНИМКИ)  Моторист умря при злополука в Лясковец България 2 мин. Моторист умря при злополука в Лясковец  Отново злополука със аероплан на „ Боинг “, 11 души са ранени (СНИМКИ и ВИДЕО) Светът 2 мин. Отново злополука със аероплан на „ Боинг “, 11 души са ранени (СНИМКИ и ВИДЕО)  Тежка злополука с микробус и бетоновоз в Турция Светът 2 мин. Тежка злополука с микробус и бетоновоз в Турция  Кмет и водачът му оцеляха по знамение в злополука край Пловдив (СНИМКИ) България 2 мин. Кмет и водачът му оцеляха по знамение в злополука край Пловдив (СНИМКИ)  Моторист умря при злополука в Лясковец България 2 мин. Моторист умря при злополука в Лясковец

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР