Това заяви зам.-шефът на партията Кирил Добрев по време на

...
Това заяви зам.-шефът на партията Кирил Добрев по време на
Коментари Харесай

Кирил Добрев: БСП ще подкрепи оставката на Тодоров

Това съобщи зам.-шефът на партията Кирил Добрев по време на конференция в централата на партията.

За нас всички депутати са идентични, изясни той, само че попита за какво за ГЕРБ да вземем за пример Делян Добрев е "по-мил " от Тодоров.

Защо си отиде Живко Мартинов, а Делян Добрев остана и за какво я няма всенародната обич за Антон Тодоров, попита Добрев. Защо има едни депутати, които са по-скъпи от други?

Още тази седмица ПГ на "БСП за България " ще внесе законопроект, който регламентира избора на членовете на държавните и общински предприятия, заяви Добрев.

„ Табличките са към този момент завършени в сигнали и са десетки, обработени. Само ще отворя леко вратата за една друга българска община – Велинград. Общински консултант от ГЕРБ, общински компании, само че ще оставя думата на господин Цветанов, тъй като той постоянно върви във Велинград - спа, релакс. Може би около тези неща е наясно, в случай че не знае ще му опресня паметта след няколко дни “, сподели Добрев.

Според Добрев, във връзка с роднинското присъединяване в бордовете казусът е там, че всичко стартира от управлението на Народното събрание и свършва с редови депутати от ГЕРБ.

По думите му „ депутатчета “ от ГЕРБ се вихрят по медиите и вадят аналогични схеми над схемите на Българска социалистическа партия.

„ Започваме с „ най-скандалната “ Община Каварна. В Каварна втора братовчедка на кмета - Виктория Керчева, била ръководител на финансовата комисия. Протоколът от Общинския съвет: с 10 гласа „ за “, 4 „ срещу “ и 2 „ въздържали се “, тя е определена. Само да кажа, че Българска социалистическа партия има 7 общински съветника. След като е определена за общински консултант, Общинският съвет е избрал въпросната госпожа за ръководител на тази комисия “, разясни Добрев.

Той разясни, че някогашният кмет на Каварна Цонко Цонев „ се вихри “ по медиите и изяснява за някакви компании за непорочност.

„ Този контракт е подписан от Цонев за почистване на община Каварна. Протестират за средства и злоупотреби, а пък бюджетите на госпожа Ставрева (кмета на Каварна Нина Ставрева - б.р.) се одобряват с 15 гласа „ за “, 0 „ срещу “ и 0 „ въздържали се “. Това е с гласовете на ГЕРБ. Всичко, което се случва в Община Каварна е подкрепено от Политическа партия ГЕРБ. Надявам се да не ги изключат след тези „ разкрития “, разяснява Добрев.

„ Най-голямата перверзия - това е Община Брегово и индивидът Милчо Лалов, който го разнасяха по всички медии. Ще ви кажа единствено, че фонд „ Работна заплата “ в Община Брегово е колкото месечния приход на семейство Ненкови. И да сравнявате началник на ръб 28-годишен с водач на катафалка е меко казано перверзно. С това тематиката я затваряме ", сподели заместник-председателят на Българска социалистическа партия.

Само ще напомня, че всичко стартира от една акция, която стартирахме лятото. Тя се споделяше „ Не на страха “. Когато един народен представител от ГЕРБ рекетираше и притискаше предпазен очевидец на прокуратурата. Оттогава до момента са стотици сигнали.

"Започнахме безобидно с таблички и сътрудниците от ГЕРБ нарекоха това компроматна война. Като е компроматна война, за какво валят оставки “, попита Добрев.

„ Ще приказваме и за Валери Симеонов, който към този момент не е проблем на премиера, а той е народен проблем, тъй като думите на Валери Симеонов бяха надалеч по-силни и изпълнени със наличие от тези на Антон Тодоров “, разяснява още Добрев.

Добрев разяснява и частичните локални избори.

„ Ние загубихме тези избори по метода и по системата, по която те се организират. Казвам го безусловно искрено и намерено.

Ако би трябвало да приказваме за Вълчи дол, там с изключение на икономическия напън, приказваме за една коалиция сред ГЕРБ, патриоти и Движение за права и свободи. Една тройна коалиция, просто не знам по какъв начин се вписва в морала на Валери Симеонов и в морала на патриотите присъединяване с Движение за права и свободи. Защо патриотите просто би трябвало да премълчават, че имат общ претендент с Движение за права и свободи. Всичко, което приказвах за схеми е детайл от акцията.

Имаме една партия, която изключително в по-малките общини, безусловно се е сляла с властта. Съгласен съм, в случай че вие имате предпочитание на идващите избори да дойдете да видите по какъв начин се организира изборна акция в обитаемо място с под 3-4 хиляди души “, разяснява Добрев.

Според него дребните общини са превърнати във феодални владения.

„ Единственото нещо, за което ще работим, е да дадем правото на хората да гласоподават свободно. Нищо друго не желая. Знам, че резултатите на Българска социалистическа партия ще дойдат от единствено себе си при опция на хората да гласоподават умерено “, сподели Добрев.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР