Това заяви във фейсбук депутатът от БСП Елена Йончева по

...
Това заяви във фейсбук депутатът от БСП Елена Йончева по
Коментари Харесай

Йончева към Каракачанов: Смутена съм от съвета ви за шамари

Това съобщи във фейсбук депутатът от Българска социалистическа партия Елена Йончева във връзка на изявлението на министъра на защитата по bTV: "Мигрантите, които прескачат оградата, аз щях да върна назад с два шамара " и кино лентата на депутатът "Граница ". Според Каракачанов, Йончева е търсила сензация с кино лентата си.

Йончева пита риторично Каракачанов какво би предложил на журналиста от Би Би Си, който установил наклонността мигрантите на място да заплащат на граничните служители на реда. Пресичането на тази външна граница с Европейския съюз не е просто елементарно, то е постоянно улеснено от българската гранична полиция, цитира Йончева журналиста от Би Би Си.

Всeки ден в страната ни минават огромни групи незаконни. Но обществото научава когато жители подадат сигнал за товарен трен, цялостен с мигранти или когато бусове с тях катастрофират по българските пътища, разяснява Йончева.

Тя добавя, че филмът показва обстоятелства за корупция, за търговия с националната сигурност на страната ни, за присъединяване на гранична полиция в трафика, за покровителството на каналите от висшите етажи на властта. Вместо отговор, пояснение, следствие за тези изнесени обстоятелства, вие препоръчвате “да удрям два шамара” на бежанците.

Лицата, които минават нелегално възпиращото оборудване и на които вие препоръчахте да им се бият плесници, постоянно са жертва на същата тази система от каналджии, покровителствани от властта, заключава депутатът от Българска социалистическа партия.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР