Това заяви в студиото на Здравей, България Ивайло Мирчев от

...
Това заяви в студиото на Здравей, България Ивайло Мирчев от
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: В момента, в който Лионел Меси се събуди, ще реши кой да бъде кандидатът за премиер на ГЕРБ

Това съобщи в студиото на „ Здравей, България ” Ивайло Мирчев от " Демократична България ". Ние сме безапелационни,че мандат на ГЕРБ няма да подкрепим. Аргументите за това са извънредно дълги и един от тях е Шенген. Добър вид няма. Изборите са още по-лош вид ", акцентира той. 

 

По думите му сега на бензиностанциите купуваме горива не на цените, на които би следвало да ги плащаме, в случай че преработваме петрол „ Уралс ”. „ А ние преработваме „ Уралс ”. Ние купуваме на цените на „ Брент ”. В най-лошия случай няма да има смяна в цените или по-скоро ще има смяна надолу, само че дребна. В положителния случай – смяната надолу ще е по-сериозна ”, акцентира той. И добави: „ Можем да внасяме петрол отвред. както преди войната Лукойл ” работеше с 60 % вносен нефт и нямаше безусловно никакъв проблем ”.

 

Според него разнообразни енергийни специалисти единствено плашат хората. „ Подобен беше казусът, когато „ Газпром ” ни спря газа и споделиха, че ни чака зима на мрачно. Зима е. Тъмно ли е? Но в този момент газохранилищата са цялостни. „ Чирен ” в никакъв случай не е бил толкоз цялостен в историята си. Българската страна би трябвало да са отбрани интереса. А това не значи да седнете на една конференция с едни представители на „ Лукойл ”, които да ви кажат, че в случай че не им разрешите да изнасяте нефт ще затворят рафинерията, в случай че не се съгласим на техните условия. Нищо сходно. Това е обект от националната енергийна сигурност на страната. Не може която и да е било компания да идва и да ни рекетира ”, безапелационен е Мирчев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР