Това заяви в предаването съпредседателят на Демократична България Атанас Атанасов. По

...
Това заяви в предаването съпредседателят на Демократична България Атанас Атанасов.
По
Коментари Харесай

Атанас Атанасов не вижда скандал с Корал, Петков само искал да напусне НПО

Това съобщи в предаването съпредседателят на " Демократична България " Атанас Атанасов.

По думите му Кирил Петков просто е желал да напусне една неправителствена организация.

" Тук няма пари, няма корупция, няма някакви дялове. Това, че законът изисква някаква друга форма е друг въпрос ", акцентира той.

Атанасов съобщи, че сега сред политическите сили се случва една каскада с компромати.

" След години тези каузи ще приключат по някакъв метод, само че те в този момент обработват публичното мнение. Това е политическа битка с непозволени средства, за да се омаскари съперникът ", добави той.

" Ние постъпихме отговорно. Миналата година след политическа рецесия съставихме държавно управление и то след сложни договаряния с ГЕРБ. Не знам каква е ролята на Алексей Петров, в никакъв случай не съм имал положителни връзки с него. Ако някой някъде е правил нещо, което да е спомогнало съставянето на държавно управление, аз не го знам ", показа Атанас Атанасов.

По думите му водачът на ГЕРБ Бойко Борисов обича да хвърля такива неща, тъй като " по този начин е комфортно ", само че призна, че е допустимо да е имало някаква среща.

Във връзка със абсурда с " Митници " -те и отчета на ДАНС, Атанасов изясни, че съгласно него тази разработка е била водена, с цел да се търсят контакти на Стефан и Марин Димитрови с Васил Божков.

" Къде обаче са доказателствата за контрабанда? Това беше първият патрон, в този момент с " Корал " е вторият. Чакаме идващия ", сподели още съпредседателят на Демократична България.

" Има характерна фабрика за компромати, която сега работи сред прокуратурата и ДАНС ", добави депутатът.

Атанасов прикани българите да не се отхвърлят и да идат да гласоподават на изборите на девети юни.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР