Това заяви в интервю за предаването HARDtalk по BBC руската

...
Това заяви в интервю за предаването HARDtalk по BBC руската
Коментари Харесай

Руска депутатка: Военната операция върви по план, но не знаем какъв е

Това съобщи в изявление за предаването HARDtalk по BBC съветската депутатка Мария Бутина.

Бутина е част от групировката " Единна Русия ". Пред журналиста Стивън Сакур тя съобщи, че интервенцията може да протече по-бързо, в случай че Москва е целяла тъкмо това, само че войските на Руската федерация се стараят да избегнат пострадването на цивилни.

Това е опорна точка на Кремъл, която се тиражира към този момент седмици наред. Държавни медии и публични представители на Москва упрекват украинските националисти в обстрела на цивилни и поразяванията на публични здания, довели до стотици жертви. Днес обвиняване към украинската страна бяха отправени във връзка въздушния удар в съветския град Белгород, където изумен бе петролен контейнер на нефтобазата в региона. Украинските управляващи нито отхвърлят, нито удостоверяват обвиняванията. Ако те са правилни обаче, това ще е първият удар от украинска страна на съветска територия от началото на инвацията на Кремъл в Украйна на 24 февруари.

Службата на Организация на обединените нации по правата на индивида заяви във вторник, че 1179 цивилни са били убити и 1860 ранени, откогато Русия стартира офанзивата си против Украйна.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР