Това заяви в ефира на bTV Ивайло Калфин, изпълнителен директор

...
Това заяви в ефира на bTV Ивайло Калфин, изпълнителен директор
Коментари Харесай

Калфин: Сигурен съм, че партиите водят коалиционни преговори и встрани

Това съобщи в ефира на bTV Ивайло Калфин, изпълнителен шеф на Европейската фондация за възстановяване на изискванията на живот и труд, някогашен вицепремиер и обществен министър.

По думите му липсва визията за това къде желаеме да стигнем в обществената политика, а това е станало ясно от договарянията за сформиране на държавно управление. Калфин бе безапелационен - всичко е на парче.

" Виждам късмет в това безредие на политическите сили. Има песимизъм, само че има и доверие, че те имат шанса да трансформират страната. Това ми носи оптимизъм - нека да се случи. Имаме огромни очаквания постоянно, само че след година потъваме в същото ", уточни още Калфин.

" Ако не вършим нищо, знаем по какъв начин се случва - животът си върви, идва Коледа, излиза министър председателят, само че това не трансформира страната по никакъв метод. Радваме се, че имаме 4% растеж за предходната година, само че изоставаме. Отиваме зад последната позиция в Европейски Съюз, а би трябвало да имаме други упоритости. Можем да го създадем ", разяснява още някогашният обществен министър.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР