Това заяви социологът Първан Симеонов във връзка с поредния скандал

...
Това заяви социологът Първан Симеонов във връзка с поредния скандал
Коментари Харесай

Борисов губи най-важното си качество – да е началник

Това съобщи социологът Първан Симеонов по отношение на следващия скандал в държавното управление - с Валери Симеонов и отношението му към майките на деца с увреждания.
Според Симеонов " това държавно управление рискува да се трансформира в мек вид на Орешарски – всичко се трансформира в проблем ". Той посочи, че " Валери Симеонов доста държи да споделя това, което мисли, даже когато не е правилно ". И добави, че когато губиш публичното мнение, губиш всичко, визирайки напъна на едрите работодатели да разгласят митинга против Симеонов за " хунта ".
Същевременно, пред Нова телевизия доцент Стойчо Стойчев беше безапелационен: " Валери Симеонов се държи като едно дете, оставено без наставнически контрол, като ескалира детинщината му ". Той изрази убеденост, че Бойко Борисов мисли по какъв начин да махне НФСБ от ръководещата коалиция и първият буфер е " Воля " на Веселин Марешки, по-късно идва Движение за права и свободи, само че там има електорална непоносимост, въпреки че към този момент не е ясно кое е по-нетърпимо в настоящия миг - Движение за права и свободи или Симеонов.
За край водещата на утринния блок на Нова телевизия Аделина Радева заключи: " По-лесно се сменя министър, в сравнение с мантинела ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР