Това заяви собственикът на предприятието Емилиян Гебрев пред bTV. По

...
Това заяви собственикът на предприятието Емилиян Гебрев пред bTV. По
Коментари Харесай

Обявили Гебрев за шеф на организирана престъпна група

Това съобщи притежателят на предприятието Емилиян Гебрев пред bTV. По думите му Борисов е фиксирал проблемите като позволени неточности и от "Емко ", и от Министерство на стопанската система, и от държавната администрация.

Преди дни след среща на Гебрев с премиера и икономическия министър Емил Караниколов на "Емко " бяха върнати поръчките по по този начин наречената индийска договорка с оръжие, които бяха трансферирани на държавната ВМЗ-Сопот.

Според шефа на "Емко " срещата с Борисов е била доста тежка и за това сочело закъснението му за КСНС.

"Умишлено или неумишлено Борисов е бил измамен ", безапелационен е Гебрев.

Той не отхвърли опцията министър председателят да е бил измамен от Караниколов. Грешката от страна на министъра била, че той се впуснал в отбрана единствено на едната страна - на държавния бранш.

"Моята неточност е, че съм бил прекомерно мек и че прекомерно късно съм се обърнал към Борисов ", съобщи Гебрев.

Той изясни, че откакто е взел решение публично да придобие "Дунарит ", са последвали правосъдни процеси с няколко компании. Той отхвърли да е в близки връзки със Цветан Василев.

С него водим каузи в съда, напомни оръжейният необут. Как да сме в положителни връзки тогава, попита той.

След постъпките за придобиването на "Дунарит " от КОНПИ и ДАНС са обвинили него, сина му и мениджъри от "Дунарит " в Организирана незаконна група. За това е и блокирано прехвърлянето на "Дунарит " на Емко, изясни Гебрев. Според него с Борисов са се разбрали разногласието да се реши в съда.

"Ако не сте виждали началник на ОГП, в този момент виждате ", обърна се Гебрев към водещия Антон Хекимян.

Гебрев призна, че се е срещал няколко пъти с Цветан Василев и постоянно са спорили. Никога обаче не се е срещал с Делян Пеевски. И той ме е виждал единствено по малкия екран, сбит бе шефът на "Емко ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР