Това заяви шефката на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова в

...
Това заяви шефката на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова в
Коментари Харесай

ГЕРБ: Двете служебни правителства на Радев се провалиха

Това съобщи шефката на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова в декларация от парламентарната естрада
Редно е служебните кабинети " Янев 1 " и " Янев 2 " да получат политическа оценка най-малко от опозицията, сподели тя. И добави: По време на това служебно ръководство на президента стана ясно, че той надълбоко не схваща нито ролята на президентската институция, нито ролята на служебното държавно управление в границите на политическата рецесия.

Вашите 2 служебни кабинета сътвориха невиждан безпорядък във всяка област на публичния живот и вместо да решат, задълбочиха рецесията, обърна се Атанасова към президента.

Провалиха се в най-важната задача - запазване живота и здравето на хората по време на пандемията. Планът зардействие, признат от държавното управление, бе изхвърлен в кошчето. Мантрата: " Справяме се " е неистина, сподели тя.  И даде образец с високата смъртност, слабата имунизационна акция, затварянето на учениците у дома, казусът с доставката на проби за децата.

Проведохте избори два пъти и двата пъти имаше връх по ниска интензивност. Организирате брутални репресии и гонене на политическите съперници. Всичко това докара до съмнение в партиите и политическата система.

Служебните кабинети се провалили и с Плана за възобновяване, като изгубили доста време, надлежно и пари, упрекна шефката на ПГ на ГЕРБ. 

Атанасова подлага на критика работата на съвсем всеки от служебните министри поотделно и засегна даже въпроса за канадското поданство на Кирил Петков. 

През последните 7 месеца вие и служебните ви кабинети постигнахме 7 неща: невиждана интервенция в изпълнителната власт, директно ръководство на Министерство на вътрешните работи, нечуван конфликт сред институциите, рекордни цени на тока, най-вече нарушавания на конституцията, подлага на критика още Атанасова
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР