Това заяви съпругата на Алексей Навални Юлия пред в Брюксел,

...
Това заяви съпругата на Алексей Навални Юлия пред в Брюксел,
Коментари Харесай

Юлия Навалная пред ЕС: Чакат следите от Новичок да изчезнат /видео/

Това съобщи брачната половинка на Алексей Навални Юлия пред в Брюксел, където се срещат водачите на Европейски Съюз. Европа даде обещание изрично да отговори на Русия поради убийството на Навални в пандиза преди два дни. Вероятно ще бъде признат пакет от нови наказания. Върховният представител на Европейски Съюз по външната политика Жозеп Борел даже показа концепцията санкционният режим на блока  за хора и организации, нарушаващи човешки права, да бъдат кръстени на името на починалия Навални.

" Но най-важното нещо, което можем да създадем за Алексей и за себе си, е да продължим да се борим ", разяснява Юлия. 

Путин уби брачна половинка ми, тъй като не съумя да го пречупи, сподели тя. И още:  " Путин освен умъртви Алексей, той искаше да убие и нашата вяра ". По думите ѝ, съветските управляващи крият тялото на Навални. " Чакат следите от Новичок да изчезнат ", акцентира Юлия Навалная.  " Не ме е боязън. Не се опасявайте и вие ", сподели още тя.

Тя съобщи, че " знае точната причина ", заради която съветският президент е умъртвил брачна половинка й. 

" Скоро ще ви кажем ", даде обещание още Юлия.

 

“Не ме е боязън. Не се опасявайте и вие ”, уточни Юлия Навална.

 

“Призовавам ви освен да се присъедините към скръбта и болката ми, само че и към гнева и омразата към тези, които посмяха да унищожават бъдещето ни. Говоря ви с думите на Алексей, в които доста имам вяра ”, добави тя.

Я буду продолжать дело Алексея Навального. Продолжать бороться за нашу с вами страну. И я призываю вас встать рядом со мной.
— Yulia Navalnaya (@yulia_navalnaya)
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР