Това заяви самата тя, след като днес се яви като

...
Това заяви самата тя, след като днес се яви като
Коментари Харесай

Десислава Иванчева очаква осъдителна присъда и на втора инстанция

Това съобщи самата тя, откакто през днешния ден се яви като очевидец в Софийския областен съд по дело, обвързвано пътен случай от края на март предходната година. Осъдената на 20 години затвор за пожелан рушвет в изключително огромни размери някогашна кметица на Младост изиска да излезе на независимост, с цел да води предизборната си акция за евровота.


Преди да стартира разпита ѝ в съда Десислава Иванчева съобщи, че не чака оправдателна присъда на втора инстанция. Бившата кметица е уверена, че на идващите инстанции прокуратурата няма по какъв начин да потвърди, че е получила рушвет, защото няма доказателства.
Десислава Иванчева: На втора инстанция, за жалост, знаете, че е Ушев. 14 съдии, които бяха срещу нас още на досъдебното произвеждане, които направиха подигравка с нас и нашите права. За страдание, на втора инстанция съвсем сигурно ще бъдем наказани.
В правосъдната зала Иванчева направи неподготвено показване на политическата си платформа за евровота. Според наказаната кметица в Европарламента би трябвало да се задават въпроси, свързани с мафията, правораздаването и корупцията в България. Иванчева съобщи, че се надява да излезе от ареста, с цел да може да води персонално акцията си.
Десислава Иванчева: Имаме задоволително сила да се борим за идеите и справедливостта. Трябва да съм на равна основа с всички. Тоест, те би трябвало да ви обезпечат интернет или да ви освободят? Да, равни права, еднакъв старт. Така написа по закон.
За собствен възможен заместител Иванчева уточни някогашния пиар на регион Младост Петър Кърджилов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР