Това заяви руският президент Владимир Путин пред депутатите от Държавната

...
Това заяви руският президент Владимир Путин пред депутатите от Държавната
Коментари Харесай

Путин зове за преговори, но нямало да върне заграбените територии на Украйна

Това съобщи съветският президент Владимир Путин пред депутатите от Държавната дума.

 

“Както знаете, в Херсонска и Запорожка област, както и в ЛНР и ДНР се организира референдум и резултатите са ясни. Хората взеха ясно решение. Подписваме декрета за приемане на тези райони към Руската федерация. Това е волята на милиони хора ”, уточни Путин, а думите му бяха последвани от бурни овации.

 

Това е тяхното право за самоопределение, безапелационен беше Путин. 

 

Той помоли всички присъстващи в залата да почетат починалите в “специалната военна интервенция ” бойци.

 

“Изборът на тези милиони хора се дължи на общата ни история. Това възприятие на принадлежност не може да бъде отнето от никого. Те желаеха единение ”, съобщи още Путин.

 

Руският президент повтори, че в продължение на години жителите на Донбас са били подложени на геноцид и обстрели.

 

“Хората от тези райони към този момент са наши жители и ще останат наши жители вечно. Искам чудовищата на запада да го схванат ясно ”, изрично уточни Путин.

 

Руският президент прикани за преустановяване на военните дейности и връщане на масата за договаряния. Анексираните от Русия райони обаче няма да подлежат на договаряния, тъй като “хората са създали своя избор ”, уточни Путин.

 

Според Путин “алчният Запад ” желае да направи Руската федерация своя “колония ”. Заради това съгласно съветския президент се води тази “хибридна война ” против Москва.

 

“Не желаят да ни видят като свободно общество. Искат да ни виждат като навалица плебеи ”, безапелационен беше Путин.

 

Путин може да показа всеки опит на Украйна да ги завладее като нахлуване против самата Русия. Путин съобщи, че е подготвен да употребява нуклеарни оръжия, с цел да отбрани " териториалната целокупност на Русия ".

 

На този декор в Русия не престават да валят повиквателни поради оповестената от съветския президент Владимир Путин " частична военна готовност ". Съществуват обаче голям брой сигнали, че на фронта се активизират не 300 хиляди мъже, както е съгласно указа на президента, а доста повече - до 1 милион. Повиквателни получават даже студенти и хора с увреждания. Причината съгласно изказванията е т. 7 от президентския декрет, която напълно съзнателно не е обществено налична - нещо, което Кремъл отхвърля.

 

Заради мобилизацията доста хора започнаха да бягат от страната и да търсят леговище в прилежащи страни. Сериозен е потокът от руснаци към Грузия.

 

Смята се още, че Кремъл ще употребява резултатите от референдумите, с цел да легитимира нашествието, почнала на 24 февруари. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР