Това заяви руският президент Владимир Путин на военнопрактическа конференция вчера

...
Това заяви руският президент Владимир Путин на военнопрактическа конференция вчера
Коментари Харесай

Путин: Руската армия е сред най-добре въоръжените

Това съобщи съветският президент Владимир Путин на военнопрактическа конференция през вчерашния ден за резултатите от специфичната интервенция в Сирия, съобщи ТАСС.

По думите му "разгромът на добре въоръжени групи терористи в Сирия " е посочил силата на съветската войска и военен флот. Освен това съгласно него ходът на интервенцията е посочил "традиционната надеждност и успеваемост на съветското оръжие ".

По редица системи за въоръжение Русия няма равни на себе си, само че с цел да се резервира международното водачество в областта на въоръженията "трябва непрекъснато и с напрежение да се работи, да сме на крачка напред, а не да храним илюзии ", акцентира съветският държавен глава.

Той цитира данни на Министерството на защитата, съгласно които в Сирия са били употребявани "215 модерни и перспективни типове въоръжение ", които като цяло са удостоверили своите "високи характерности ".

Путин означи, че с позитивни резултати е бил първият опит за използване в пердах на точно оръжие с отдалечен обхват с въздушно и морско базиране. Той посочи, че има поради основно ракетите "Калибър " и по-малко известните ракети "Х-101 "(Ха-101). Путин подсети и за дебюта в бойни условия на самолети от съветската стратегическа авиация.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР