Това заяви професор Генчо Начев, ръководител на УМБАЛ Св. Екатерина

...
Това заяви професор Генчо Начев, ръководител на УМБАЛ Св. Екатерина
Коментари Харесай

Може би има нещо хубаво в тази медийна атака - хората взеха да си мият ръцете

Това съобщи професор Генчо Начев, началник на УМБАЛ " Св. Екатерина " пред Българска национална телевизия по тематиката " ковид ".
Според него, главните компликации за системата ни са прекъсването на плановите интервенции, на свижданията, което въздейства зле на пациентите.
Генчо Начев разяснява и, че за организацията би трябвало да мислим когато и да е, а освен във времена на рецесия. Той не се нае да разяснява дали здравната система е задоволително добре запасена със защитни дрехи и маски поради обстоятелството, че един от четиримата потвърдено заболели в България е здравна сестра.
За край Начев беше безапелационен - не може 14 дни карантина да не се заплащат, само че не се нае да каже кой ще заплаща. Решението е политическо, акцентира той. И не поддържа метода на митинг на медицинските сестри - с барикадиране в Народното събрание. Той предложи на протестиращите медицински сестри да поработят 3 месеца в операционна в УМБАЛ " Св. Екатерина " за заплата 2000 - 2500 лв. и " да забележим дали ще устоят ".
Още: " Вече няма балканска страна без болен от ковид "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР