Това заяви пред Нова телевизия съпругата на убития в Пловдив

...
Това заяви пред Нова телевизия съпругата на убития в Пловдив
Коментари Харесай

Жената на Плъха: Жоро излезе да пикае, защо го застреляха

Това съобщи пред Нова телевизия брачната половинка на убития в Пловдив Жоро Плъха.

Полицията арестува за убийството лекар Иван Димитров. Лекарят бе арестуван за 72 часа, откакто на 2 март край постройката на Областната администрация в Пловдив бе намерено тялото на Жоро Джевизов - крадец-рецидивист, прочут с прякора си Плъха.

По-късно стана ясно, че Плъха, дружно със собствен приятел, влезнали в жилището на семейство Димитрови, с цел да крадат. В жилището били брачната половинка и двете деца на рентгенолога. Лекарят обаче се събудил, а Джевизов го намушкал с нож . Тогава доктор Димитров стрелял веднъж по него. Крадецът побягнал, само че на улицата умрял. Куршумът попаднал в региона на сърцето.

"Жоро отиде по дребна потребност, да пикай, аз го познавам доста добре. Той обикаля на казаните. Жоро не е такова момче, той не краде, той доста оказва помощ на комшиите ", разяснява брачната половинка му.

"2014 година Жоро излезе от пандиза. Лежеше там за побоища, а не за обири ", отсече тя.

Вторият татко на Жоро Джевизов съобщи:

Жоро няма 9 присъди, той има 3 присъди. Те са за побойство с полицията. Няма такива обири.

Това момче си вадеше парите от казаните. Излезе през нощта, тъй като се събира повече отпадък. Отишъл е по дребна потребност да пикае сред колите и тогава са го простреляли, разяснява другар на убития.

"Ако в дома ми влезе апаш, бих го застреляла по крайници. Като чуя звук, ще стана, само че ще ударя единствено по крайници му ", заключи брачната половинка на Жоро Джевизов.

Вчера близо 200 души се събраха пред постройката на Второ районно и настояха лекарят да бъде освободен. Днес също се чака митинг.

Съпругът ми в никакъв случай не е отказвал помощ на никого. Щом му се обадят по телефона от болничното заведение, той отива. Случвало се е да ни се провалят проекти, тъй като той би трябвало да се отзове ", съобщи брачната половинка на доктор Иван Димитров, Жулиета Димитрова.

Когато те атакуван в дома ти, би трябвало да имаш право да се защитиш, добави тя и си пожела мъжът й да си е у дома за рождения ден на дъщеричката им.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР