Това заяви пред Нова телевизия народният представител от Продължаваме Промяната

...
Това заяви пред Нова телевизия народният представител от Продължаваме Промяната
Коментари Харесай

Искрен Митев, ПП-ДБ: За 128 дни кабинетът „Денков” направи неща, които не са се случвали

Това съобщи пред Нова телевизия националният представител от „ Продължаваме Промяната – Демократична България ” Искрен Митев.

 

„ Днес доверието, което държавното управление „ Денков – Габриел ” получи в зала, сподели, че е вярното нещо, което трябваше да се случи за България ”, безапелационен бе той. Отсъствието на Бойко Борисов и депутати от ГЕРБ по време на гласуването си изяснява с това, че са били сигурни, че кабинетът ще получи поддръжка.

 

Митев показа, че се радва, че имат „ мощни съперници във всички конфигурации на нашите политически взаимоотношения с всички групи в Народното събрание ”. „ Това ни прави мощни, издръжливи и дава вяра, че „ Продължаваме Промяната ” занапред стартира да се развива като политическа платформа ”, уточни той.

 

Народният представител от Политическа партия бе безапелационен, че застават твърдо зад министрите си. „ Те съумяха да създадат и невъзможното, с цел да осъществяваме 62 от 66 промени. Резултатите приказват по-добре от мненията ”, означи той.

 

„ Българското общество желае да има постоянно държавно управление, тъй като няма опция. Коя е алтернативата? Има Такъв Народ – да изпращаме космонавти в Космоса, „ Възраждане ”, които желаят да излезем от Европейски Съюз и НАТО и да станем част от Русия? Българска социалистическа партия – дори не желая да ги разясня. Радостин Василев знаете ли за какво е самостоятелен – тъй като нищо не зависи от него ”, добави Митев.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР