Това заяви пред Нова телевизия евродепутатът и зам.-председател на ВМРО

...
Това заяви пред Нова телевизия евродепутатът и зам.-председател на ВМРО
Коментари Харесай

На Балканите има много народи, известни със самохвалството си – сърбите са един от тях

Това съобщи пред Нова телевизия евродепутатът и зам.-председател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки, разяснявайки изявление на сръбския президент Александър Вучич, че Сърбия е изпреварила по приходи България.

Според икономиста Стоян Панчев, Вучич е прав що се отнася до брутна междинна заплата - 575 евро в Сърбия против 550 в България. Нетната заплата обаче е по-висока в България, т.е. в Сърбия вземат повече удръжки. Панчев обаче призна, че стандартът ни е доста непосредствен до този в Босна и Херцеговина.
Самохвалство, огромно изхвърляне – тези прилагателни употребява Джамбазки, като сподели, че Вучич преди време декларирал, че автомагистралата от Белград до България е подготвена, а тя още се строяла.
Когато се приказва за Сърбия, би трябвало да бъде поставян въпросът за правата на българите в Западните околности – другото са смехории, добави Джамбазки. Факт е, че в България хората не живеят добре и това е отговорност на ръководството, от което част сме и ние, призна евродепутатът и зам.-председател на Вътрешна македонска революционна организация.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР