Това заяви пред Нова телевизия директорът на лечебното заведение доктор

...
Това заяви пред Нова телевизия директорът на лечебното заведение доктор
Коментари Харесай

Шефът на “Пирогов”: Няма да има никой на студено frognews.bg

Това съобщи пред Нова телевизия шефът на лечебното заведение лекар Владимир Димитров.

 

" Имаме стройна финансова дисциплинираност. Имаме финансов проект за погасяване на задълженията. Изготвени са погасителни проекти към доставчиците, които са утвърдени от принципала в лицето на страната и Министерство на здравеопазването. Увеличили сме заплатите с сред 40 и 60 % и имаме ясна визия - по какъв начин и по кое време, можем да излезем на облага ", акцентира той. 

 

По думите му многопластови са аргументите за недостиг на фрагменти в системата на опазването на здравето. Проблемът не е единствено у нас, а и в целия свят.

 

“Отговорността и тежестта на работещите в опазването на здравето е толкоз огромна, че е несъразмерна със заплащането. Когато тези хора напущат – не става дума единствено за пари. Натискът и натоварването са огромни от една страна, а от друга – има едно недоумение от страна на обществото и недобро отношение на пациентите към тях ", акцентира той. 

“Често се приказва за промяна в опазването на здравето. Но съгласно мен не би трябвало да се говори  за промяна, а за рационализиране на актуалното опазване на здравето, което имаме. Доста постоянно промените са грандиозни и съществени промени, а лишават и време ”, уточни той.

 

И добави: 

 

“Процесите в обществото ни, и в частност опазването на здравето, би трябвало да бъдат еволюционни, а не революционни ”.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР