Това заяви пред Нова телевизия бившият военен министър и посланик

...
Това заяви пред Нова телевизия бившият военен министър и посланик
Коментари Харесай

Бойко Ноев: Имунитетът на Бойко Борисов не трябва да бъде свалян

Това съобщи пред Нова телевизия някогашният боен министър и дипломат на България в НАТО Бойко Ноев по отношение на поискания имунитет на Бойко Борисов.

Запитан дали е естествена процедура съгласуването на ръководителите на специфични служби с непознати специфични служби или посолства, Ноев разяснява, че в никакъв случай до момента шефовете на разследващите служби не са съгласували решенията си с който и да било.

 

" Аз съм бил министър на защитата. Не съм съгласувал решенията си с никого. Твърдението, че би трябвало да се съгласува със службите, е удар по стабилността ", безапелационен бе Ноев.

 

По думите му някои политици употребяват външния фактор като мотив за това, че те са прави за едно или друго. Според него по този метод те злоупотребяват с контакти с непознати политици. Ноев акцентира, че няма такова нещо като координиране с посолства.

 

Относно последните разтърсвания в прокуратурата, някогашният боен министър изрази мнение, че явно там ще има промени.

 

" Важно е да има държавно управление поради парламентарното болшинство, което би трябвало да разчисти доста неща в правосъдната власт. Затова би трябвало да има парламент и не би трябвало да има доста служебни правителества в близко време ", означи той.

 

Относно записите, които бяха оповестени от Радостин Василев, Ноев съобщи, че те имат две страни.

" Първо, наличието. То е неоправдателно. То демонстрира по какъв начин се реализира политическата дейеност - с врътки, измами, неистини. Това не е обикновено, аз не го одобрявам. Ние се борим срещу измами и подмолни сделки. Публикуването на записите несъмнено повлия на политическия живот. Не може да си срещу публикуването на подобен запис, а в това време да се радваш когато излизат компромати против Борисов. Обществото в последна сметка би трябвало да знае какво се случва. Този, който пусна записите, той е инструментът на дестабилизация ", посочи специалистът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР