Това заяви пред Нова телевизия бившият директор на Националната разузнавателна

...
Това заяви пред Нова телевизия бившият директор на Националната разузнавателна
Коментари Харесай

Димо Гяуров: Няма доказателства за участие на службите в подслушване

Това съобщи пред Нова телевизия някогашният шеф на Националната разследваща работа военачалник Димо Гяуров.

 

Коментарът му е във връзка публикуваните от отделилия се от Политическа партия народен представител Радостин Василев записи от онлайн съвещание на към 50 души от ПП-ДБ от 21 май, в който се чуват гласовете на Кирил Петков и Асен Василев. Заговори се за това, че ГЕРБ е “бранд на огромното зло ”, “маркетинг зложелател ”, а също така се предложи основаване на краткотрайна “комисия по имунитета ”, ако бъде пожелан имунитетът на Бойко Борисов, която да разреши “поне шест месеца да се влачи ” въпросът, в случай че имунитетът на водача на ГЕРБ бъде пожелан. Също по този начин се чува да се разяснява, че хората в службите ще бъдат заменени с имена, които са синхронизирани с " посолствата ", както и че ще бъде поискана помощ от външни консултанти, които да оказват помощ със структурирането на част от службите.

 

Записите бяха показани ден, откакто Кирил Петков от Политическа партия разгласи, че политици от партията са били записвани от службите за да бъдат провалени договарянията за държавно управление. 

 

“Никога не се е случвало службите да се кадруват извън. Няма такава процедура. Няма никаква такава сделка, която да поражда от някакъв контракт. Никой от нашите сътрудници до момента не си е разрешавал сходно нещо. Убеден съм, че и отсега нататък няма да си го разрешат ”, съобщи Гяуров.

 

“През миналата седмица успяхме да си потвърдим, че от неприятно е допустимо и по-лошо. Някак си възприехме мисълта, че през идната седмица ще има постоянен кабинет. Но през последните два дни стана ясно, че тази концепция сякаш стана безусловно невероятно и може би отиваме към следващите шести избори ”, разяснява още Димо Гяуров. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР