Това заяви пред NOVA NEWS народният представител от ПП-ДБ Йордан

...
Това заяви пред NOVA NEWS народният представител от ПП-ДБ Йордан
Коментари Харесай

Йордан Терзийски: Изпращаме ракети, които са дефектни и не се използват

Това съобщи пред NOVA NEWS националният представител от ПП-ДБ Йордан Терзийски.

 

По думите му се касае за дефектни ракети, които не могат да се ремонтират тук. На въпрос знае ли се точната численост ракети и типа, които ще бъдат изпратени на Украйна, депутатът от ПП-ДБ сподели, че това няма по какъв начин да бъде коментирано. „ Има изясненост, това ще бъде в пълномощията на военния министър (Тодор Тагарев) ”, безапелационен бе той.

 

Терзийски акцентира, че депутатите от ПП-ДБ имат информация какъв брой ракети ще бъдат изпратени. „ За мен цифрата е ясно ”, означи Терзийски в отговор на думите на сътрудника си от Българска социалистическа партия Иван Ченчев, който твърдеше, че в решението на Народно събрание не е записано нито броят, нито типа на ракетите.

 

„ Това е от компетенциите на министерството на защитата, само че те имат информация ”, добави националният представител.

 

Като претендент за кмет на Велико Търново той увери, че упорства за бистрота.

 

„ Аз като проектант знам, че би трябвало да се стартира с нов градоустройствен проект на града и с дребните неща, които всеки човек ще усети в всекидневието си ”, уточни Терзийски. В старопрестолния град той ще се изправи против Даниел Панов от ГЕРБ, който е направил поръчка за четвърти мандат.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР