Това заяви пред медиите кандидатът за президент, подкрепен от партия

...
Това заяви пред медиите кандидатът за президент, подкрепен от партия
Коментари Харесай

Анастас Герджиков: Нямаше да участвам, ако смятах, че ще загубим

Това съобщи пред медиите претендентът за президент, подсилен от партия ГЕРБ - проф. Анастас Герджиков. Ректорът на Софийския университет е сигурен в успеха си, само че редица социологически организации го слагат надалеч зад главния кандидат за “Дондуков 2” - Румен Радев.

Настоящия общественик се бори за втори мандат, а съгласно данните на социолозите има двойно по-голяма преднина. Все още обаче гласовете за него съгласно предварителни данни от миналите седмици демонстрираха под 50% от гласовете на гласоподавателите. От изборната интензивност зависи дали ще се отиде на балотаж идната седмица.

“Винаги е значимо да се гласоподава. Аз гласувах да променим политическия жанр и държание, да се откажем от омразата и опълчването и да се обединим към бъдещето на българия. Надявам се, че тези същински държавници ще ни поведат към разцвет, че българия ще се разсъни различан, укротен и щастлива. приканвам политическите сили още от на следващия ден да положат старания да имаме работещ парламент. Първата работа на тази коалиция е да ни изведе преди всичко от политическата рецесия, а от там нататък и от всички останали”, уточни още Герджиков.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР