Това заяви пред журналисти Тошко Йорданов от Изправи се! Ние

...
Това заяви пред журналисти Тошко Йорданов от Изправи се! Ние
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Очакваме подкрепа от ДБ, БСП и ”Изправи се! Ние идваме!”. Ако те искат избори... Но това е демокрацията

Това съобщи пред публицисти Тошко Йорданов от " Изправи се! Ние идваме ". Повод за думите му е връщането на мандата на президента Румен Радев преди минути. От " Дондуков 2 " бяха прочетени имената, които дефинитивно влизат в проектокабинета на Има Такъв Народ.

Очаква се президентът да издаде декрет и предлагането да бъде гласувано в зала от депутатите в 46-тото Народно заседание.

Относно рокадата в правосъдното министерство и изборът на Иво Атанасов препоръчаният за министър председател Пламен Николов съобщи - става дума за арбитър с дългогодишна процедура и извънреден експерт.

" Той е ръководител на нашата арбитражна контролна комисия, арбитър с дългогодишна процедура и е една почтена кандидатура. Нашата пейка е дълга по този начин или другояче. При всички положения това е един превъзходен избор”, изясни Пламен Николов пред публицисти.

За отдръпването на кандидатурата му Тошко Йорданов упрекна медиите.

" Момчил не е в този лист поради вас. Заради една част от медиите. Защото вие тиражирахте нелепости. Това е негово решение поради помията, която се изля върху него. Не е казарма ", уточни Йорданов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР