Това заяви пред “Дарик радио Борис Бонев от новата партия,

...
Това заяви пред “Дарик радио Борис Бонев от новата партия,
Коментари Харесай

И Бонев заговори за обединение на “Спаси София” с ДБ и ПП на местните избори

Това съобщи пред “Дарик радио ” Борис Бонев от новата партия, която ще взе участие в локалните избори в столицата. “Спаси София ” се показва за опозицията на Йорданка Фандъкова и ГЕРБ и непрекъснато показва калпавите поправки и безумици в столицата. 

 

Пред “Дарик ” Бонев показва, че това е “естествено развиване ”, поради упоритостта и “отговорността ”, която са подготвени да поемат за София.

 

“Много пари се изляха в града, доста пари бяха дадени, само че белким има места в детските градини, белким въздухът е чист, белким има места за паркиране, градският превоз постоянен ли е, презастрояването спряхме ли го, отчуждаването на парцели задвижи ли се, както би трябвало? Административната промяна случи ли се? Дигитализацията случи ли се? Бизнесът развива ли се добре, макар общината, макар вложенията в метрото, макар че за последните 10 години мрежата, броя метростанции се удвои и на процедура доста огромна част от града към този момент има комфортен достъп до метро, броят на колите не стопира да нараства и трафикът да става все по-тежък ", съобщи Борис Бонев.

 

За обединяване на локалните избори в София по-рано през днешния ден. В ефира на bTV той сподели, че “Спаси София ” са единомишленици на Политическа партия и “Демократична България ” и ги предложения за общо явяване. 

 

" Това са тези политически сили, които са подготвени и схващат, че София има потребност да направи доста по- огромни крачки напред. В някои съответни сфери в градския живот са показвали познания и умения да решат проблемите. Важно е да можем да се оправим с тежкото 17-годишно завещание ", съобщи Борис Бонев. 

 

Той бе безапелационен, че “Спаси София “ няма да взе участие на национални избори. 

Той призна, че от организацията са подготвени да повдигнат претендент за кмет на София, само че кой ще е той, следва да бъде решено.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР