Това заяви пред bTV социологът “Алфа Рисърч” Боряна Димитрова по

...
Това заяви пред bTV социологът “Алфа Рисърч” Боряна Димитрова по
Коментари Харесай

Социолог: Поредица от руски зависимости са причина за кофликта в коалицията

Това съобщи пред bTV социологът “Алфа Рисърч” Боряна Димитрова във връзка раздора в обединението и решението на Има Такъв Народ да изоставен.

По думите й от “Продължаваме промяната” не са си давали сметка къде се намират “дълбоките корени на корупцията у нас” и къде са “дълбоките благоприятни условия да се разклати едно управление”, оголено от войната в Украйна.

Според Димитрова става дума за поредност от съветски зависимости.

“В момента, в който са прекратени едни финансови потоци, се настаняват други финансови потоци и се случи нещо, което накара обединението да експлодира ", уточни Димитрова.

Според Димитър Ганев от “Тренд” мъката занапред започва”. Причината - Петков към този момент единствено официално е министър председател, тъй като държавното управление е изгубило болшинството си.

" ГЕРБ и " Възраждане " ясно показаха позиция, че няма да поддържат този състав на кабинета. Друг вид е нов състав на държавното управление в границите на това национално заседание, само че при него Кирил Петков изрично няма да бъде министър председател ", счита още той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР