Това заяви пред bTV разследващят журналист от Bellingcat Христо Грозев.

...
Това заяви пред bTV разследващят журналист от Bellingcat Христо Грозев.
Коментари Харесай

Грозев: Възможно е обещанието за ремонт на военна техника за Украйна да се окаже само на хартия

Това съобщи пред bTV разследващят публицист от " Bellingcat " Христо Грозев.

Миналата седмица депутатите в Народното събрание одобриха даването на военна помощ за Украйна, само че тя не се отнася до изпращането на оръжия, а ремонт на техника. Това решение пристигна след раздор в обединението, няколко съдружни съвета и бурни диспути по тематиката. Червени линии бяха начертани от Българска социалистическа партия и " Демократична България ". Левицата е изрично срещу директното даване на оръжия, а от Демократична България желаеха тъкмо това. Заради настоящето решение на Народно събрание от партията на Христо Иванов желаят среща с " Продължаваме промяната ". Възможно е да има нови земетресения.

Според Хрсто Грозев Русия сега се лута сред два сюжета - формалното оповестяване на война, с което ще има готовност или оповестяването на " мини победа ".

" В момента се лутат сред два сюжета - цялостна готовност с оповестяването публично на война или оповестяване на “мини победа”. Това зависи от публичното напрежение. Това се пробват да оценят сега от Кремъл - дали цената от починалите ще бъде призната от обществото. Сериозни са опасенията за оповестяването на война ", уточни Грозев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР