Това заяви пред bTV премиерът Кирил Петков. Повод за коментара

...
Това заяви пред bTV премиерът Кирил Петков. Повод за коментара
Коментари Харесай

Петков за доклада за БарселонаГейт: Има снимки на Борисов

Това съобщи пред bTV министър председателят Кирил Петков. Повод за коментара му са разкитията, които, които хвърлят още светлина върху връзката на водача на ГЕРБ Бойко Борисов със абсурда БарселонаГейт. Според службите на Барселона има доказателства за пране на пари в размер на 5 млн. евро.

" Това не са някакви изявления. Говорим за отчет на работа ", отсече още Петков.

" В момента вършим лист на българи в чужбина, които имат образованието за антикорупция, Министерство на вътрешните работи и другите служби и желаеме да се опитаме да ги притеглим. За да почистим системата, хората, виновни за това, не би трябвало да имат никаква съгласуваност. Нямам доверие на Гешев, тъй като той е бил с тези хора. Шансът този човек внезапно да се разсъни и да стартира да почиства системата, за мен е нулев ", добави още Петков.

" От тук нататък няма кръгове. Делим българите на две - на крадци и на такива, които съблюдават закона. Никога не съм казвал на никого да не закача Иво Прокопиев ", отсече още Петков във връзка напрежението сред премиера и Движение за права и свободи.

По думите му Движението към момента не може да повярва, че актуалната власт ръководи страната и няма зависимости.

" Вбесява ги още повече обстоятелството, че желаеме да случим смяната и не става дума просто за маркетинг ", изясни още Петков.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР