Това заяви пред bTV Мария Касимова - Моасе, кандидат за

...
Това заяви пред bTV Мария Касимова - Моасе, кандидат за
Коментари Харесай

Мария Касимова - Моасе: Не искам да събираме капачки, а държавата да си върши работата

Това съобщи пред bTV Мария Касимова - Моасе, претендент за вицепрезидент, която влиза в борбата за " Дондуков 2 " дружно с шефа на Върховния касационен съд с изтичащ мандат Лозан Панов.

Журналистката съобщи, че поддръжката на тяхната кандидатура от страна на " Демократична България " е била изненадваща. Кандидат-президентската двойка не е желала да се концентрира върху поддръжката от политическите обединения, а от хората.

" Партиите не помниха, че са обособени хора. Започнаха да бутат от една страна, след това от друга. Хората не са глупави. Аз съм човек като всички останали. Допреди предходната седмица си говорехме с другари какво не ни харесва и какво желаеме да променим. Спусна ми се въже, с цел да видя нещата от горната страна и това да се чуе на по-високо равнище. Не да си викам у дома от дивана и на другарски сбирки ", разяснява Моасе.

" Плащам налозите си, само че никой няма да отработи градинката пред блока, в случай че не са съседи. Малката уличка пред фамилната къща никой не я асфалтира, само че мога да си я асфалтирам сама и дори да си сложа преграда и да я трансформира в своя. Няма кой да се погрижи за щерка ми, само че постоянно се разяснява " горкото глухо дете ". Нямах работа по време на ограниченията против COVID-19, тъй като провеждам образования, само че страната не ми оказа помощ, тъй като не влизам в кутийката. Каузата с детската болница. Казуси като " Хелп карма ", където не знаем какво се случва. Не желая да събираме капачки, желая страната да се грижи за това, за което би трябвало да се грижи. Не желая сътрудниците ми публицисти да споделят, че няма да приказваме за нещо, тъй като рекламодателите няма да дадат пари. Не желая. Не мога повече ", съобщи Мария Касимова - Моасе.

По думите и разделянето в обществото е насадено изцяло съзнателно.

" Много по-лесно е да разделиш хората от горната страна. Защото " ние там " сме извънредно надалеч от тях. Правим показни акции, с цел да покажем какъв брой сме покрай народа. Администрацията се е издигнала като кула от камъни. Ние крещим долу, горе никой не ни чува. Искам това да се промени. Чувствам го даже и в този момент, а съм един елементарен претендент за вицепрезидент. Към мен има едно изискано отношение. А аз съм една от всички и на следващия ден отново ще съм такава. Щом има такова отношение, значи има насадено такова възприятие ", уточни още Моасе.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР