Това заяви пред bTV журналистът Асен Агов. Според него ситуацията

...
Това заяви пред bTV журналистът Асен Агов. Според него ситуацията
Коментари Харесай

Асен Агов: Ние сме странно място - имахме цар, пожарникар и комедиант за водещи политици



Това съобщи пред bTV журналистът Асен Агов.

Според него обстановката припомня за " самоинициативен състав в читалище в някое отдалечено градче, където всички са симпатични, до момента в който не се съберат и не се скарат между тях, след което на представленията им вървят единствено роднините и техните съседи ".

По думите му сега има логичност в обстановката, до която сме стигнали в обществено-политически проект.

" Ние сме в една тлееща, към този момент изострена политическа рецесия от 2001 година насам. Спомнете си, че нямаше болшинство за държавното управление на Национална движение „Симеон Втори", че първото държавно управление на Станишев не мина през Народното събрание и трябваше да се направи Тройната коалиция. След това трябваше да се създадат няколко държавни управления на малцинствата на господин Борисов. Най-накрая след няколко служебни държавни управления стигнахме до тук ", уточни още Агов.

Той показа и наблюденията си от реториката по време на Великото национално заседание и 46-тия парламент.

“Забелязал съм, че най-гласовитите в Народно събрание се оказват или хора от " Държавна сигурност ", или подставени лица. Най-шумните постоянно се открояват - в този парламент не можем да пропуснем Тошко Йорданов, господин Слави Трифонов, който също си служи със мощни думи. Те не са членове на Държавна сигурност, тъй че са подставени лица на тези, които желаят да запазят статуквото”, уточни още Асен Агов.

Зад тези лица съгласно журналиста стоят стопански кръгове и за хора с дълбоки ползи, които се усещат упълномощени да се месят в политиката поради сериозния финансов запас, с който разполагат.

По думите му острите думи от страна на Тошко Йорданов и Слави Трифонов, които дефинират народни представители като " предатели " са подсъдни и обидни не за самите депутати, а за техните гласоподаватели.

Журналистът съпостави държанието на партията на Слави Трифонов с това на Национална движение „Симеон Втори" в близкото минало.

" В момента се разиграва Национална движение „Симеон Втори" " лайт ". Като телефоните, чиито процесори са малко по-слаби от водещите версии. Защо " лайт "? Защото това е един имитационен модел ", сподели той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР