Това заяви пред bTV Десислава Атанасова от ГЕРБ. От партията

...
Това заяви пред bTV Десислава Атанасова от ГЕРБ. От партията
Коментари Харесай

Атанасова видя покушение срещу държавността в случая с убития граничар

Това съобщи пред bTV Десислава Атанасова от ГЕРБ. От партията на Борисов даже посъветваха по-рано президента Румен Радев да изиска оставката на служебния министър на Министерство на вътрешните работи Иван Демерджиев. 

Междувременно стана ясно, че причинителят е арестуван. Според посланика на Турция у нас Айлин Секизкьок би трябвало да бъде изяснено дали в действителност става дума за пукотевица при трафик на бежанци.

От ГЕРБ обаче побързаха да подхванат тематиката политически. 

Атанасова уточни, че групировката не желае нов бюджет, който да бъде импортиран от служебното държавно управление. 

" Докато няма държавно управление, което да носи отговорността, не следва въобще да има диалози за нов бюджет. Ако не се откри консенсус и се стигне до избори, ще стартира предоставяне по сватбарски ", добави тя. 

Пред bTV Атанасова изясни, че срещата с Политическа партия е била поради " потребността от разговор ". 

" Единственият мотив да не си приказваш е да нямаш какво да си кажеш или да те е боязън от това, което ще чуеш. Имаме какво да си кажем и можем да търсим консенсус. Днес показахме, че можем да водим градивен разговор по цели, лишени от опорки и заклинания ", добави Атанасова.

Тя съобщи още, че се е стигнало до общо решение, само че по този начин и не стана ясно какво тъкмо е то. Разбрало се обаче, че понижава броят на целите на " Продължаваме Промяната ", тъй като от ГЕРБ към този момент имали решения на някои въпроси. 

Предстои ГЕРБ да се срещнат с Българска социалистическа партия в четвъртък.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР