Това заяви пред Българската национална телевизия депутатът от Има такъв

...
Това заяви пред Българската национална телевизия депутатът от Има такъв
Коментари Харесай

Радулов: В МВР нерегистрираната престъпност е три пъти по-голяма

Това съобщи пред Българската национална телевизия депутатът от " ИТН " Николай Радулов.

" Кадровите решения започнаха по време на служебното държавно управление. Бойко Рашков от позиция на едно честно осъществяване на изборите в профил такива районни шефове, за които имаше подозрение, че вместо да се грижат изборният развой да е постоянен, до известна степен подкрепяха предното ръководство да завоюва служебно изборите. Промяната е почнала, различен въпрос е кой какъв брой бързо желае да стане тази смяна. И в Министерство на вътрешните работи, и в специфичните служби, има задоволително способени и интелигентни хора с хъс и предпочитание да работят за страната. Въпросът е, че са неприятно ръководени ", сподели Радулов.

Според него шефовете на службите би трябвало да бъдат сменени.

+Това не е лесна задача, защото не става дума еднократно да обявим, че уволняваме всички, които са на управнически позиции и да ги сменяем с други. Така ще допуснем неточности и ще докараме обстановката до същото състояние. Трябва деликатно да се реши, измежду ръководителите има кадърни хора, които имат умеене да ръководят ", изясни той.

По думите му смени евентуално ще би трябвало да се извършат в ДАНС и Държавна организация " Технически интервенции ", защото част от проблемите с противозаконното подслушване бяха експлоатирани от тях. Това ще стане последователно, добави Радулов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР